Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ANΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ

O πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου μαζί με υπουργούς του θα πάνε τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία για το κοινό υπουργικό συμβούλιο.
Μαζί με τον Παπανδρέου αναμένεται να έρθουν μαζί του και Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια ανωτάτου επιπέδου σύνοδο συνεργασίας.
Με βάση τις πληροφορίες της εφημερίδας Μπιρλίκ, συνεχίζονται και στις δύο πλευρές οι κινήσεις και οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση αυτής της κοινής επίσκεψης εργασίας.
Όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός της T.C. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με 10 υπουργούς είχε πραγματοποιήσει μια ιστορική επίσκεψη στην Ελλάδα στις 14 και 15 Μαΐου 2010.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν με αυτήν την επίσκεψη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τους υπουργούς του και τους Έλληνες επιχειρηματίες, για να χτίσουν από κοινού το μέλλον των δύο γειτονικών και φιλικών χωρών.


******Σχόλιο: Κι όλα αυτά μετά τις ''αγριάδες'' του Ερντογάν στην Κύπρο, τις δηλώσεις αξιωματούχων του για την οικονομική μας κατάσταση, τις μόνιμες και συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο και την προσπάθεια ''τουρκοποίησης'' της Θράκης. Ωραία......

Δεν υπάρχουν σχόλια: