Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι μετά τον πόλεμο "ήρωες"!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Στην Ελλάδα της πολιτικής ιλαρότητας, του βολέματος, της αρπαχτής και του ασύνορου καριερισμού, μπορεί να συμβούν τα πιο αδιανόητα και τα πιο χυδαία πολιτικά φαινόμενα. Έτσι, λοιπόν, τώρα που το σαπιοκάραβο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επί δεκαετίες μετέφερε το κοινωνιοκτόνο και πατριδοκτόνο φορτίο του, άρχισε να βουλιάζει, κάποιοι από τους καπετάνιους του γλυκού νερού, άρχισαν να το εγκαταλείπουν και μάλιστα με δριμύτατες κατηγορίες!
Ένας από αυτούς και ο βουλευτής που χορεύει άριστα και τους σκοπιανούς χορούς που τραγουδούν για την "απελευθέρωση" της Μακεδονίας!!!
Υπηρέτησε... ευόρκως την πολιτική χαβούζα και την οικογενειοκρατία των σοσιαλΗστών και τώρα το παίζει... αντάρτης και κάποιοι κολλητοί του αποπειρώνται να μας τον εμφανίσουν ως... ήρωα! Αθλιότητες μεγάλης ολκής και επιχείρηση πολιτικής εξαπάτησης του φαύλου λαού!
Όσο περισσότερο θα πάει το σαπιοκάραβο των αθλίων προς τον πάτο τόσοι περισσότεροι "ήρωες" θα εμφανίζονται μετά τη λήξη του πολέμου και αντί να δικαστούν θα δοξάζονται.Αυτά, μόνο στην Ελλάδα "που είναι βουτηγμένη στα σκατά" μπορούν να συμβαίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: