Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Άλλος ένας βιασμός ελληνίδας από αλλοδαπό στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας

Άλλη μία «θυσία» ανθρώπινης ψυχής στο βωμό της περιβόητης και κυβερνητικά προωθούμενης χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας, ιδέας της πολυπολιτισμικότητας είχαμε σήμερα στην Κρήτη. Τη φρίκη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε μια 53χρονη στα Χανιά που βιάστηκε από έναν 21χρονο Μαροκινό.
Πρόκειται για το τρίτο καταγεγραμμένο σε σειρά περιστατικό από «φιλοξενούμενους» αλλοδαπούς μέσα σε ενάμιση μήνα στην Κρήτη. Η 53χρονη, βρήκε τη δύναμη μετά το βιασμό της να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ένας άγνωστος βρίσκεται στο σπίτι της και την έχει βιάσει.
Η ανταπόκριση της Ασφάλειας ήταν άμεση καθώς έφτασε στο σπίτι της παθούσας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συνέλαβε τον βιαστή. Φυσικά με βάση τους υπάρχοντες νόμους αν για τον βιαστή δεν υπάρχει άλλη καταδικαστική απόφαση και μένει σε σταθερή γνωστή διεύθυνση, θα αφεθεί αμέσως ελεύθερος ευχαριστώντας την γενναιοδωρία και την μεγαλοψυχία της ελληνικής πολιτείας που κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.



Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: