Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της τελευταίας πράξης εθνικής μειοδοσίας που παίχτηκε σήμερα στις Βρυξέλλες και βαφτίστηκε «σύνοδος κορυφής για τη σωτηρία της Ελλάδας».

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και δυστυχώς, αυτή η κατάπτυστη πράξη ντροπής, φέρει και την υπογραφή του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Και γι αυτό το ελεεινό «κατόρθωμά» τους καλούν τον Ελληνικό λαό να πανηγυρίσει.
Τον καλούν να επιβραβεύσει τους σύγχρονους Νενέκους που παρέδωσαν στους νταβατζήδες το δικαίωμα του απόλυτου επικυρίαρχου.

Τον καλούν να χειροκροτήσει έναν πρωθυπουργό – μαριονέτα που τόλμησε να ψελλίσει πως: «Το μόνο που ζητούμε είναι το δικαίωμα να κάνουμε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, τομές στην πατρίδα μας ώστε η χώρα μας να γίνει ευέλικτη και να αναπτύσσεται».
Το μόνο που ζητάει δηλαδή αυτός ο πρωθυπουργός, είναι να του εκχωρήσουν το δικαίωμα να βάλει σε πρόγραμμα εντατικής δίαιτας το «εμπόρευμα», προκειμένου να καταστήσει «πιο ελκυστικό» το κορμάκι της πόρνης που έβγαλε στο σφυρί με τη ντροπιαστική υπογραφή του.
Στην πολιτική «Τρούμπα» της Ευρώπης, προσέφερε απλόχερα την ελληνική αξιοπρέπεια, και τώρα καλεί το λαό αυτής της πατρίδας που δεν τίμησε, να καλωσορίσει τα ναυτάκια του λιμανιού για να βγει το μεροκάματο του νταβατζή, όπως ο ίδιος καλωσόρισε το «ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ» που βαφτίστηκε «πρόγραμμα ανάπτυξης».
Τι επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι μέσα από τη σημερινή σύνοδο κορυφής???...
....συνέχεια στο http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: