Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Πρόεδρος του Ταμείου διορίστηκε ο Ιωάννης Κουκιάδης, καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών και πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι διόρισε τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο ως διευθύνοντα σύμβουλο στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Ο κ. Μητρόπουλος κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Χρηματιστηριακής( Ανθρωπος του ΛΑΤΣΗ που ενδιαφέρεται για ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ.λ.π).
Στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου, μετέχουν επίσης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, οι κ. Ανδρέας Ταπραντζής και Αντώνιος Βαρθολομαίος και η κ. Άννα Ζωηρού. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών, είναι να καταστεί δυνατή στις αμέσως επόμενες ημέρες η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου και η άμεση έναρξη λειτουργίας του Ταμείου. Σημειώνεται, ότι στο Ταμείο θα μετέχουν, ως παρατηρητές, και δύο εκπρόσωποι από την ευρωζώνη.


***** ΣΧΟΛΙΟ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΗΞΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: