Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η σιωπή των συνταγματολόγων !!!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Στα τριάντα τόσα χρόνια της μεταπολίτευσης έγιναν στην Ελλάδα τέρατα και σημεία τόσο στο πολιτικό όσο και στο νομικό – συνταγματικό πεδίο.
Πράξεις και παραλήψεις των εξουσιαστών οι οποίες ανασκολόπισαν κάθε έννοια της έννομης τάξης και κάθε έννοια του κράτους δικαίου και μάλιστα επιφανείς ξένοι να λένε ότι "οι 'Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά"! 
Ως 'Έλληνες βρίσκονται και αυτοί στον ίδιο πολιτικό βόθρο, τον οποίο άλλοι υπηρέτησαν από κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, άλλοι ως Ευρωβουλευτές, άλλοι σε διάφορα επίπεδα διοίκησης και άλλοι κάνοντας "λαμπρή" καριέρα στα πανεπιστήμια δια μέσου των κομματικών ψήφων και τα γνωστά "κόκκινα" τηλέφωνα!
Αυτοί, οι θεωρητικοί και πρακτικοί φρουροί της συνταγματικής τάξεως, αντί να υπερασπίζουν το σύνταγμα και το Κράτος Δικαίου έκαναν ό,τι μπορούσαν για τη στήριξη και διαιώνιση του εκφυλισμένου συστήματος της παρακμής, έστω και με τη σιωπή τους! Δεν τόλμησαν να βγάλουν άχνα όταν συνάδελφοί τους, ως κορυφαία κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, συνέπραξαν στη διατύπωση του πιο χυδαίου άρθρου στη συνταγματική ιστορία της ανθρωπότητας. Στο διαβόητο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο κατοχύρωσε την πολιτική ασυδοσία, την πολιτική χυδαιότητα και την ατιμωρησία των κλεφτών πολιτικών.
Τώρα, ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, στα οποία καλά πέρασαν, παριστάνουν τους Ηρακλείς του Συντάγματος, εν μέσω των εθνικών και κοινωνικών ερειπίων!
Υποκριτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: