Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Άλλα λόγια» από τους λακέδες της Άγκυρας!

Ούτε λέξη για το μέγα πολιτικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Τουρκία από τους μειονοτικούς δημοσιογράφους της Θράκης!
Μια εβδομάδα ολόκληρη κοντεύει να συμπληρωθεί από τότε που ξέσπασε η γνωστή πλέον ιστορία-σεισμός στην Τουρκία και οι μειονοτικές ιστοσελίδες της ελληνικής Θράκης (βλέπουμε ενδεικτικά φωτογραφίες με 2 από τις πιο γνωστές, τη «Γκιουντέμ» και τη «Μπιρλίκ») δεν έχουν γράψει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!
Την ώρα δηλαδή που στην Τουρκία είναι πραγματικά εκατοντάδες τα δημοσιεύματα, στον ημέτερο (και κατά τα λοιπά λαλίστατο) τουρκόφωνο τύπο το μόνο που βλέπουμε είναι…άκρα του τάφου σιωπή!
Μα καλά – θα μου πείτε – δεν ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στην (κατ’ επανειλημμένες τους δηλώσεις) Μητέρα-
Πατρίδα τους; Δεν νοιάζονται για την ενημέρωση των αναγνωστών τους;
Η απάντηση είναι για μια ακόμη φορά προφανής: ΟΧΙ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει (σαν λακέδες του τουρκικού Προξενείου που είναι) είναι πολύ απλά να υπακούσουν σε όσες εντολές δίνει το αφεντικό (και χρηματοδότης τους)!
Και φυσικά το αφεντικό, το τελευταίο που θέλει είναι να μαθευτούν στους εδώ μουσουλμάνους όσα βρωμερά και δυσώδη γίνονται πέρα απ’ το ποτάμι. Και δεν εννοούμε ασφαλώς μόνο τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και πολλές άλλες. Γιατί φυσικά οτιδήποτε θα μπορούσε να συντελέσει ώστε να ξυπνήσει το κοιμισμένο κοπάδι είναι απαγορευμένο.
Άλλη μια απόδειξη λοιπόν ότι (τελικά) άλλο πράγμα η δημοσιογραφία και άλλο το πρακτοριλίκι…


www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: