Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Φοροδιαφυγή στη χώρα των Αυστραλοπιθήκων. Η "Ζούγκλα" αποκαλύπτει

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου

Παρασκευή βράδυ της 8 Νοεμβρίου.
Εκπομπή: "Ζούγκλα"
Οικοδεσπότης: Μάκης
Καλεσμένοι: γνωστοί και άγνωστοι
Θέμα: Φοροδιαφυγή
Η αυλαία του "διαλόγου" ανοίγει με την επίδειξη φορολογικής εκκαθάρισης του αντιπροέδρου - συνταγματολόγου από τον οικοδεσπότη σύμφωνα με την οποία ο κ. Βενιζέλος θα πληρώσει φόρο δέκα χιλιάδων ευρώ περίπου το χρόνο. Στη συνέχεια ο Μάκης - Ταρζάν αναγιγνώσκει τον πίνακα των ακινήτων, λογαριασμών και μετοχών του…σοσιαλιστή, που κρατά κάποια λεπτά!
Με έπιασε ζαλάδα από τα έχοντα του κ. αντιπροέδρου και σιχτίρισα τον εαυτό μου για την πενία μου με την οποία γεννήθηκα και με την οποία θα ψοφήσω. Τόσο πανάσχετος με το χρήμα.
Ο Μάκης, δικαιολογημένα, επισείει το εκκαθαριστικό της εφορίας και λέει ότι "αυτό αποτελεί πρόκληση για τους ανέργους και αγρίως φορολογούμενους μισθωτούς".
Όμως - συνεχίζει - αυτό είναι "νόμιμο", γιατί οι βουλευτές έχουν αφορολόγητο 75% των εισοδημάτων τους, τη στιγμή που το πόπολο φορολογείται με 30% - 40%.
Ερωτώμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "τί έκανε αυτός και το κόμμα του" γι' αυτό το απαράδεκτο ευνοϊκό καθεστώς υπέρ των πολιτικών απαντά: "Εμείς κάνουμε ιδεολογικό αγώνα" και δικαιολογεί προκλητικότατα την φορολογική ασυδοσία τους. Εμπαιγμός ασύνορος! ΝΤΡΟΠΕΣ!
Ερωτώμενος ο βουλευτής των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" και επιφανής δικηγόρος "γιατί δέχεται το κόμμα του κι' αυτός αυτή τη φορολογική προστυχιά", απαντά: "Δεν γνωρίζω ότι υπάρχει αυτό το αφορολόγητο"!!!
Ερωτώμενος εν συνεχεία "τί συμβαίνει με τη φοροδιαφυγή πέντε εκατομμυρίων ευρώ που του καταλόγισε το ΣΔΟΕ", απαντά: "Πρόκειται περί λογιστικού λάθους" και επιχειρεί να δικαιολογήσει χωρίς να πείθει κανέναν.
Έρχεται η σειρά του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος  ερωτώμενος για το βουλευτικό αφορολόγητο του 75%, απαντά… σοσιαλιστικά: "Εμείς παραιτηθήκαμε από τις αμοιβές στις Επιτροπές"!
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Ήταν μία εκπομπή του Ταρζάν τον οποίο υπερασπίστηκα εδώ και 15 χρόνια, με άρθρα μου στα "Πολιτικά Θέματα", η οποία ξεβράκωσε όλη τη γκάμα του διεφθαρμένου συντεχνιακού συστήματος.
Ένιωσα αγανάκτηση και οργή από την παχυδερμική υποκρισία των βουλευτών που επιμένουν να μας σώσουν. Ένιωσα πολιτικός Αυστραλοπίθηκος στο βασίλειο των Αυστραλοπιθήκων, μολονότι εδώ και 21 χρόνια αξίωσα από τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων "όταν μιλούν εξ ονόματος του ελληνικού λαού" να προσθέτουν: "Πλην του  πολίτη Π. Παπαγαρυφάλλου", γιατί "δεν με αντιπροσωπεύουν" (βλ. "Πολιτικά Θέματα" της 26/6/1992).
Ο γρα΄φων, το ξέρει μόνο ο ίδιος, ΔΕΝ είναι πολιτικός Αυστραλοπίθηκος. Όσοι όμως δεν κατέθεσαν σχετική έγγραφη δήλωση, πώς αισθάνονται;
Για να σκεφθούμε τι θα μαθαίναμε από τη "Ζούγκλα" αν ο οικοδεσπότης της κρατούσε και κρυφή κάμερα! Το ένοχο και χυδαίο συμμοριακό σύστημα έκανε ειδικό νόμο και του την πήρε από τα χέρια! Τάχα για να προστατεύσει "προσωπικά δεδομένα"! Του κώλου τα εννιάμερα.
Ο γράφων -το έγραψε και άλλοτε- ως φορολογούμενος πολίτης αξιώνει να γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ για τους κυβερνώντες. Ακόμη και το χρώμα του βρακιού τους.
Αυτό συνιστά διαφάνεια και όχι η συρροή απορρήτων για όλα τους,  στα οποία προσθέτουν και τη χυδαία θεωρία της "ποινικοποίησης της πολιτικής" την οποία ο γράφων καταπολέμησε εδώ και 20 χρόνια (βλ. "Πολιτικά Θέματα" 13/5/1994).
Ελάς: Χώρα των πολιτικών Αυστραλοπιθήκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: