Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οι αυθόρμητες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και οι λοιδορίες των αυτοαποκαλουμένων προοδευτικών!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Ο "κυρίαρχος" λαός στενάζει κάτω από την κατοχική μπότα της Τρόικα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα των Κουίσλιγκς της Ελλάδας.
Χρόνια και χρόνια αυτές οι σιωπηλές μάζες παρέμειναν στο περιθώριο του δημοσίου βίου υφιστάμενες τις όποιες χυδαίες αποφάσεις και πράξεις του πολιτικού συστήματος της Καμόρας.
Ένας ολόκληρος κόσμος "εντίμων" πολιτικάντηδων, εργολάβων δημοσίων έργων κάθε λογής, κομματικών στελεχών όλων των κομμάτων, εκδοτικών αρπαχτικών συγκροτημάτων, επίορκων δικαστών, εξωνημένων δημοσιογράφων και αιχμαλώτων ψηφοφόρων κοπριτών, λεηλατούσε την Ελλάδα και την σιωπηλή πλειοψηφία χορεύοντας το χορό των κολασμένων πάνω στο πτώμα τους.
Τώρα, που επιτέλους -και πολύ καθυστερημένα- οι κολασμένοι της Ελλάδας -με πρωταγωνιστές τους νέους- αποφάσισαν να δράσουν και ν' αντισταθούν για να υπάρξουν βιολογικά, κόμματα, πολιτικοί παρακεντέδες και γονατισμένοι καλοπληρωμένοι "δημοσιογράφοι" τους περιγελούν και τους σνομπάρουν ως… απολιτίκ περιπατητές στις πλατείες!!Από κοινού συμφέροντος ορμώμενος όλος αυτός ο κόσμος της πολιτικής χυδαιότητας, βλέποντας να τρίζουν τα σάπια θεμέλια του συστήματος της αρπαχτής και της ντροπής, εξαπολύει οχετό αστήρικτων κατηγοριών εναντίον τους για να τους τρομοκρατήσει!
Δεν μπορούν οι πλιατσικολόγοι ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος να δεχθούν ότι πλησιάζει το τέλος τους και το τέλος των πρόστυχων προνομίων τους!
Αρνούνται επιμόνως και πεισμόνως να κατεβούν από το τραίνο της Ιστορίας, η οποία πια τους ξέρασε.
Δεκαετίες ολόκληρες, δύο γενιές, εκμεταλλεύτηκαν τον "κυρίαρχο" λαό για την προσωπική τους καριέρα και το δικό τους ατομικό βόλεμα, πουλώντας προοδευτικότητα και σοσιαλισμό!
Είναι αχόρταγοι και στον παρά, και στις offshore εταιρείες και στις βίλες και στις πισίνες και στην κοινωνική επωνυμία που απέκτησαν εισερχόμενοι ως το λαιμό μέσα στους πολιτικούς βόθρους πνιγμένοι στα σκατά, όπως τους είπε και ο σύντροφος τραπεζίτης του ΔΝΤ.
Τώρα που όλα δείχνουν ότι κάτι κινείται για την ανατροπή τους, ανακαλύπτουν τη χλεύη και τις απολιτίκ θεωρίες, αυτοί που μετέτρεψαν την πολιτική σε κλεπτοκρατικό επάγγελμα και την καριέρα τους σε ύψιστο εθνικό ιδανικό.
Μετέχοντας καθημερινά σ' αυτές τις διαμαρτυρίες, με τα οργισμένα και αγανακτισμένα νιάτα της Ελλάδας, ενώνω μαζί τους τη φωνή που λέει: Δεν θα περάσουν! Οι νέοι θα τους δικάσουν! Όσοι πρέπει να πάνε στο Γουδί θα πάνε. Χωρίς Γουδί δεν υπάρχει λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: