Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: "Μπορώ να σώσω την πατρίδα. Μπορώ να σώσω την πατρίδα. Δώστε μου τη δύναμη για τη μεγάλη ανατροπή. Εκλογές τώρα" ("ΤΗΛΕΑΣΤΥ", 13 Ιουνίου)

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Σ' ένα ντελίριο πατριδοκαπηλίας αυτοανακηρύσσεται σωτήρας της πνεούσης τα λοίσθια Ελλάδας, αφού με το σύνδρομο Τζέφρη ψήφισαν τον Μάιο του 2010 την είσοδο της Τρόικας στην Ελλάδα, εγκαθιστώντας τη Νέα Κατοχή.
Τώρα εκλιπαρεί ψήφους για να κάνει, όπως ξαναλέει, την ανατροπή!! Την ανατροπή που απεμπόλησε μόλις πάτησε το κόμμα του μέσα στο "Δημόσιο πτυελοδοχείο" ή "οπερέτα, όπως την είπε ο… επίτιμος της Ν.Δ. Την κριτική μου για την πολιτική του αναξιοπιστία και τις αμέτρητες πολιτικές του κωλοτούμπες βλ. τα κείμενά μου, τα οποία αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων με τίτλο : "Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη" (24/3/2010) και: "Καρατζαφέρης, ο μαέστρος της πολιτικής κωλοτού­μπας, που διέπραξε το αδίκημα της εξαπάτησης του λαού" (19/5/2010).
Για την ιστορία σημειώνω τα εξής:
Κατά πως γράφει ο Γερμανός ψυχαναλυτής και κοινωνικός φιλόσοφος Έριχ Φρομ (1900-1980), αντλώντας βιογραφικά στοιχεία από το έργο του Χίτλερ "Ο Αγών μου" : "Ο ναζισμός εκμηδενίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα, ειδωλοποιεί την ανώτερη εξουσία και τον αρχηγό, για τον οποίο ζει πια και δρα ο άνθρωπος-μόριο, ο οποίος παραιτείται από το να παρουσιάζει την προσωπική του γνώμη" (βλ. Ε. Φρομ: "Ο φόβος μπροστά στην Ελευθερία", Αθήνα 1971, σελ. 246 επ. Πρβλ. και το έργο μου: "Ο λαϊκισμός στην Ελλάδα", Αθήνα, 2002,σελ. 38-40, όπου και περισσότερα στοιχεία για τη ναζιστική ιδεολογία και τη συμπεριφορά το Χίτλερ).
Αυτό ακριβώς απαιτεί και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ από τα στελέχη του κόμματος: "Να μην τολμούν να διατυπώνουν τις αντιρρήσεις 
ους και τη γνώμη τους" (Αυτή την προσωπική εμπειρία απεκόμισε ο γράφων όταν ήταν… σύμβουλός του. Τότε, σε κάποια περίπτωση διαφωνίας ο αρχηγός του είπε ετούτο το… δημοκρατικό: "Όλο όχι λες. Πήγαινε να κολλήσεις αφίσες" (βλ. το κείμενό μου, το οποίο του στάλθηκε με κούριερ και είχε τον τίτλο: "Ανοιχτό Γράμμα Κριτικής και Διαφωνίας προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ - Από τον πρώην σύμβουλό μου" (15/9/2007).
Από τα δύο χρόνια, περίπου, που βρισκόμουν στο ΛΑΟΣ, διαπίστωσα ότι ο "ανατροπέας" κ. Καρατζαφέρης, εφάρμοσε την προπαγανδιστική πρακτική το Γκέμπελς, κατά τον οποίο: "Οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό,τι η πέτρα για τον γλύπτη και ότι ο ηγέτης και οι μάζες αποτελούν τόσο μικρό πρόβλημα, όσο και ο ζωγράφος με το χρώμα" (βλ. Ε. Φρομ, όπ. π. σελ. 248).
Καταλήγοντας θα έλεγα ότι ο σύμμαχος του Τζέφρη (όπως ο ίδιος τον αποκαλούσε) μας ζητούσε ψήφους για να μας κάνει ευτυχι­σμένους ανθρώπους της Δανίας, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μας ζητά δύναμη - ψήφους για "να σώσει την πατρίδα", που μαζί χέρι-χέρι κατέστρεψαν!
Κι όμως: Οι εθνικοί νεκροθάφτες, υπερβαίνοντας κάθε όριο πολιτικής, κοινωνικής και ατομικής θρασύτητας, επιμένουν "να σώσουν την Πατρίδα"!!! Είναι εθνικά επικίνδυνοι! Η Ιστορία και το Γουδί παραμένουν σιωπηλοί μάρτυρες και θεατές της εθνο­μειο­δοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: