Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

γράφει ο Reporto

Το ΠΑΣΟΚ με επίσημη πλέον ανακοίνωση και όσο εξοικειώνεται με την ιδέα του «τρόμου» για τις ανεμπόδιστες περατζάδες των πολιτικών, καλεί ανοικτά σε δημιουργία ταγμάτων εφόδου. Και να το απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης…
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τον Πέμπτη το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, καλούσε τους «δημοκράτες πολίτες να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη».
Αυτό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων σε άρθρο μας με τίτλο: 
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τη σκυτάλη των πολιτικών προκλήσεων πήρε η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου με θρασύτατη τηλεοπτική εμφάνιση και τότε επισημάναμε πως:
ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Χθες στο χορό μπήκε ο έτερος Καπαδόκης ο Σωκράτης Ξυνίδης (ο "τζιτζιφιόγκος με τη γραβάτα" όπως τον αποκάλεσε πράσινος συνδικαλιστής) ο οποίος άρχισε πλέον να διατυπώνει ευθύτατη απειλή σε βάρος της κοινωνίας. 
Και σήμερα επιστρατεύτηκε το «βαρύ πυροβολικό».
Ο «αγωνιστής της ΕΦΕΕ», που στις μέρες μας επιβραβευόμενος για τις αγωνιστικές του παρακαταθήκες, ορίστηκε, γενικός κουμανταδόρος του κοινωνικού ξυλοκοπήματος.
Μιλάμε για τον κύριο Παπουτσή.
Όσο οι εντολές δίνονταν από το φρουρούμενο υπουργικό του γραφείο, όλα ήταν όμορφα και «τρυφερά», κι ας μάτωνε η κοινωνία στο Σύνταγμα από την «ανθρωπιά» του και την αποταμίευση της αγωνιστικής του παρακαταθήκης.
Τώρα που το αγγούρι έφτασε στον πισινό, δηλαδή η κοινωνία έξω από το σπίτι του, άρχισαν τα ζόρικα. 
Τώρα θυμήθηκε πως υπάρχει και οικογένεια.
Για την Ελληνική οικογένεια όμως που καταδίκασαν με τις επιλογές τους στη δυστυχία, δεν έχουν τίποτε να πουν. Και δεν αρκεί μόνο αυτό… 
Σήμερα ο «αγωνιστής της ΕΦΕΕ», προχώρησε από τη θέση του υπουργού πια – κι αυτό είναι που το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο – σε ευθεία απειλή σε βάρος της ίδιας της κοινωνίας:
"Έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;" είπε… 
Να σας πούμε τι θα γίνει κύριε Παπουτσή
1. Θα έχετε προτρέψει την Ελληνική κοινωνία να «δικαιώσει» τον ανεκδιήγητο ηγέτη σας, ο οποίος προέβλεπε ότι ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες. Και θα το έχετε κάνει και με τη δική σας συγκατάθεση, και έτσι ο πετροπόλεμος θα έχει καταστεί πλέον «εθνικό σπόρ» κύριε Παπουτσή.
2. Θα έχετε δώσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία σε κείνους που σας ψήφισαν, να αποδείξουν πως, ακόμη και σαν κοψοχέρηδες, δε σας έδωσαν καμία εξουσιοδότηση να υποθηκεύσετε και τον αέρα που αναπνέουμε και να εκποιήσετε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ακόμη και αυτούς θα βρείτε απέναντί σας κύριε Παπουτσή.
3. Θα έχετε φανατίσει κάποιους ελάχιστους γενίτσαρους να τολμήσουν επιθέσεις σε βάρος της μαχόμενης κοινωνίας, και τότε θα έχετε πλέον σηκώσει στην πλάτη σας την ευθύνη για πρόκληση εμφύλιας σύρραξης κύριε Παπουτσή.
Και τότε είναι βέβαιο πως ούτε όλα τα τάγματα εφόδου του πλανήτη δε θα σας σώσουν κύριε Παπουτσή από την οργή αυτής της κοινωνίας.
Τολμήστε το λοιπόν κύριε Παπουτσή…
Να θυμάστε όμως ότι οι εξουσίες δεν είναι παντοτινές κύριε Παπουτσή.
Και αυτή η κοινωνία σας μισεί πλέον κύριε Παπουτσή.
Και αυτό ήταν επιλογή σας.
Αντί λοιπόν να επιδίδεστε σε εκ του ασφαλούς απειλές… 
Αντί να «δημοσιοποιείτε» απειλητικά τηλέφωνα σε βάρος υμών και του προσωπικού περιβάλλοντός σας…
Τολμήστε να ζητήσετε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που ισχυρίζεται πως δέχτηκε ο Αθανασιάδης για να δούμε επιτέλους ποιος παρέδωσε την πολιτική ζωή της χώρας στα χέρια της αδίστακτης καμόρα…
Τολμήστε λοιπόν κύριε Παπουτσή να κάνετε την επιλογή σας.

Πηγή : http://ellinikoforum.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: